PRODUKTET TONA

rreth nesh

Futja jonë e shkurtër

Yusun Dice themeluar në vitin 2018, të specializuar në të gjitha llojet e bordit lojë zare DND. Fokusimi në zare metalike, zare zare akrilik, rrëshirë dhe zare prej druri. Ne kemi produkte të pavarur të zhvilluar departamenti, fabrika, ekip me cilësi dhe shitjet e ekipit.

RRETH NESH

Yusun Dice themeluar në vitin 2018, të specializuar në të gjitha llojet e bordit lojë zare DND.

Avantazhet e produktit

Yusun Dice themeluar në vitin 2018, të specializuar në të gjitha llojet e bordit lojë zare DND.

Ne kemi produkte të pavarur të zhvilluar departamenti, fabrika, ekip me cilësi dhe shitjet e ekipit.

Përparësitë teknike

Ne kemi produkte të pavarur të zhvilluar departamenti, fabrika, ekip me cilësi dhe shitjet e ekipit.

Tani ne jemi ende në kërkim përpara për bashkëpunimin e shkëlqyer me klientët më shumë jashtë shtetit

Avantazhet shërbimit

Tani ne jemi ende në kërkim përpara për bashkëpunimin e shkëlqyer me klientët më shumë jashtë shtetit